perjantai 5. huhtikuuta 2013

artekit alesta

En ole aiemmin ollut Artek-fani. Päinvastoin vaaleasta puusta tehdyt huonekalut eivät ole miellyttäneet minua lainkaan. Mutta kun noin vuosi sitten näin tämän kuvan kuluneista Aallon 60-jakkaroista ihastuin niihin täysillä.


Kun sähköpostiini eilen kolahti Finnish Design Shopin uutiskirje 20%:n alesta oli ihan pakko tilata muutama jakkara. Omaksikin yllätykseksi ostoskoriin päätyi musta, keltainen ja vihreä (!) palli. Olin sillä silmällä aiemmin katsellut mustaa, keltaista ja valkoista versiota. En tiedä mikä päässä naksahti kun tilasin tuon vihreän. Nyt jo ehkä vähän kaduttaa etten sittenkin ottanut turvallista valkoista.
 

Teki mieli tilata myös Artekin A110-valaisimet Ladon keittiöön, mutta jätin ne vielä kauppaan. Ne ovat tosi kauniit, mutta myös erittäin suosittuja. Mietityttää harmittaako niiden hankinta jos ja kun niitä näkee kaikkialla. Tosin eipä taida nämä jakkaratkaan suosiossa A110-valaisimille hävitä.

Finnish Design Shopissa vielä tänään 20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla WELIKEYOU.

Kuvat lainattu Artekin ja Finnish Design Shopin sivuilta.

4 kommenttia:

  1. hyvät värit minusta, tai kun olen vihreästä tykkäävä. olen tyytyväinen että meillä osa keittiön kaapeista juuri vihreät, hyvin pitkälle muuten samanväriset kuin tuoli ja ainakin erottuu massasta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo vihreä on oikeastaan ihan uusi tuttavuus. Katsotaan miten tullaan sen kanssa toimeen. :)

      Poista
  2. Täällä syyhyää myös sormet FDS:n alen suhteen... Meillekin tarvittaisiin jakkoroita! Samaa valaisinta katselin, mutta kokovalkoisena.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko mustana mäkin noi valaisimet haluan jos ne ostan. Tuolla FDS:ssä sitä versiota ei taida olla. Joka tapauksessa niitä pitää vielä miettia vaikka tosi kauniit ovatkin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!