sunnuntai 26. elokuuta 2012

roudareina


Jiin asunto on myyty ja me ollaan muutettu ja kannettu tavaroita ja kannettu ja kannettu. Mun ollessa Hoon kanssa sairaalassa Jii aloitti muuttorumban, mutta olenpa minäkin päässyt siihen osalliseksi ihan tarpeeksi. Jii tässä kyllä ehdottomasti suurimman työn teki, mutta sitä ei lasketa koska minä synnytin. ;)

Minä muutin Veikkolaan kesäkuussa. Onneksi lähinnä vain vaatteeni ja ruokapöydän tuoleineen ja jotain pientä kuten sisustuslehtiä, jotka ei onneksi paina juuri mitään... Nyt ne kaikki oli siis siirrettävä takaisin Punavuoreen. Jotta Jiin ja Hoon kamat mahtuivat tänne myös, piti Punavuoresta siirtää tavaraa myös Vantaalle varastoon sekä vanhempieni luokse. Haastavin siirrettävä oli vanha iso täyspuinen kaappi (kuva täällä), joka painaa järkyttävästi. Asuntohan on kolmannessa kerroksessa ja hissiä ei tosiaan ole. Kiitos toiselle Jiille kantoavusta! Kiitos myös nuorimmalle veljelleni, joka auttoi kantamisessa määränpäässä.

Hoon tavarat ja osa Jiin tavaroista tuotiin siis myös tänne Punavuoren asuntoon ja paljon Jiin tavaraa meni Vantaan varastoon. Vuokratessamme 20m2 varaston ajattelimme sen riittävän loistavasti, mutta niin siinä vaan kävi, että nyt varaston on tupaten täysi lattiasta kattoon. Mistä tätä tavaraa oikein kertyy ja miten on mahdollista, että kaappeihin saa upotettua niin paljon kamaa. Ja miksei siitä raaski luopua?!


Tässä yhteydessä myimme kyllä joitakin huonekaluja ja tavaroita Huutonetissä ja pientavaraa koottiin kirppislaatikoihin. Joskus pitäisi sitten vielä sinne kirpparillekin mennä niitä myymään tai sitten lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Nyt ne vielä odottaa Vantaan varastossa kirpputorireissua.


Eli tavaraa on roudattu ees sun taa ja pikkuhiljaa alkaa tää Punavuoren asuntonkin näyttää taas siedettävältä kun kaikki kama on saatu upotettua kaappeihin ja vaatehuoneeseen.  Ohessa pari kuvaa makkarista, joka on kokenut muodonmuutoksen Hoon myötä. Lapsi ei ole vielä kahta viikkoakaan vanha ja on jo saanu paljon ihania pehmoeläimiä ja kirjoja lahjaksi. Kiitos vaan kovasti kaikille Hoon huomioimisesta!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Pupu on hollantilainen Miffy-lamppu. Pitkään teki mieli se Hoolle tilata ja lopulta sorruin.

   Poista
  2. Huippukivan näkönen! Hyvä että sorruit ;)

   Poista
  3. Joo, mäkin tykkään siitä kyllä paljon! Oon ollu Miffy-fani jo monta vuotta. Se on niin suloinen. Hoo sai mun hollantilaiselta kaverilta Miffy-kirjan lahjaks. Nyt vaan äkkiä Hoolle enkun tunteja, että voidaan alkaa lukea sitä kirjaa.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joo, eikö ookiin. Hoo sai sen lahjaksi mun työkavereilta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!