lauantai 1. joulukuuta 2012

selityksiä


Tässä yksi hyvä syy muuttaa maalle. Tosin näin viikonloppuna se ei haittaa, mutta työaamuna harmittaa rankasti. Maalla varmaan pärjää ilman nelivetoakin. Täällä ytimessä se on aika must. Harmi kun en tajunnut ottaa kuvaa ennen kuin osa puhdistustyöstä oli jo tehty.Lohdutukseksi sain Snö of Swedenin ystävämyynnistä tällaisen. Jii on sitä mieltä, että mun mieli on jotenkin järkkynyt kun valitsin keltaisen korun ja lisäksi vielä aikaisemmin tällä viikolla toimitettiin mun nettiostos: ruskeat talvikengät. Kertookohan nää värilliset ostokset henkisestä irtautumisesta kaupungista?! 


Ärsyttää nää huonot kuvat. Mulla ei ole kunnon kameraa ja pokkarinkin akkulaturi on kadoksissa. Käytössä tällä hetkellä vain kännykamera. Mikä olisi hyvä edullinen vähän parempi kamera, jota tällainen valokuvaustaidotonkin oppis suht helposti käyttämään?

Danish bootin kuva lainattu täältä.

4 kommenttia:

 1. Vau mikä koru! Mulla oli tänään juuri tuontyyppinen (ja ehdottomasti keltainen) hakusessa mutta ei löytynyt. Enpä tajunnut Snötä tutkia - sovitaanko että ei niitä Jumbon Stockalla olisi ollutkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo sovitaan vaan ja ei niitä varmaan oikeesti ookaan. Mun mielestä tuolla ystävämyynnissä myydään jotain jämäeriä ja vanhoja malleja pois uusien tieltä.

   Poista
 2. Itse ostin pikku järkkärin noin 3 vuotta sitten. Se on kyllä aina kölkyrä kannella mukana ja hirveetä säätöä, ku pitää aina saada "taidekuvia" ja tarkennukset kohilleen :) Ostin vuos sitten taskukameraksi sonyn hx9:n sen videokuvaus ominaisuuksien takia. Huomasin hetki sitten, että empä ole enään kyllä juuri järkkäriä käyttäny. Tuossa on todella hyvät ominaisuudet kaikenpuolin, tosi helppo käyttää, valmiita hyviä ohjelmia, kuten epätarkan taustan luominen kuviin ja pyyhkäisy panoraama. Manuaali säätöjäkin tarvittaessa ainakin tämmöselle amatööri kikkailijalle riittävästi. Kuukauden vertailin eri taskukameroita ja tähän päädyin. Ääni siis sille :) mainos videoo, ja tuubista löytyy paljon muitakin testivideoita. http://www.youtube.com/watch?v=FtiqBMgSeso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä Jortsi! Pitääkin tutustua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!