maanantai 11. kesäkuuta 2012

rakennuslupa lainvoimainen

Meillä on lainvoimainen rakennuslupa!! Kukaan ei valittanut. Jihaa! :)

Tässä eilen tontilta napsimiani kuvia. Siellä on jo valmiina omenapuita, marjapensaita ja mansikkamaa. Yritetään saada niistä mahdollisimman moni säilymään, mutta joitain saatetaan joutua uhraamaan Ladon tieltä. Kuvissa näkyy myös punainen "kaivokoppi" ja vihreä varasto, joka tulee olemaan oiva apu rakennusvaiheessa.
Alla vielä kuva Iines Mansikasta. Iines Mansikka ilmestyi viime viikolla vanhempieni pihaan emonsa kanssa. Täysin villi pentu tottui ihmisiin päivässä ja on jäänyt asumaan pihapiiriin. Yleensä sen löytää kuistilta tai takaoven portaiden alta. Sen sisarusten kohtalosta ei ole tietoa ja äitinsä on suurimman osan aikaa teillä tietämättömillä, mutta käy aina välillä katsomassa onko Iines Mansikalla kaikki hyvin. Iines Mansikalle nimen antoivat veljeni lapset.


12 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin kiertotietä blogiinne ja huomasin, että täällä on muitakin raksaamista aloittelevia :) Meillä myös on juuri aloitettu, aloituskokous oli tänään ja kaivurimies jo kovasti työn touhussa! Blogiini päivittelen myös raksakuulumisia.

  Teillä on kivan oloinen tontti omenapuineen kaikkineen! Ja ihana pikku vierailijakin :)

  Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä -I-! Sitä samaa teille!!
   Pitääkin alkaa seuraa miten teidän projekti etenee.

   Poista
 2. JES, onneksi olkoon :) Ja hei vähänkö on Iines Mansikka söpö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eikö ookin, olisin niiin halunnut viedä sen kotiin.

   Poista
 3. Onneksi olkoon! Ihanat maisemat teillä! :)

  VastaaPoista
 4. Oi Iines Mansikka! <3 Adoptoikaa hänet, jooko :)
  Tontti(kin) on tosi kaunis, onnittelut myös luvasta. Nyt se kaikki alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kyllä tosissaan tekis mieli adoptoida Iines Mansikka, mutta sille on parasta jäädä maalaismaisemiin eikä muuttaa tänne kaupunkiin. Meidän maallemuuttoonhan on vielä noin vuosi. :)

   Poista
 5. Vastavierailulla :)

  Vau, teillä onkin varsinainen elämänmuutos edessä ja aikamoinen vuosi menossa. Hienon näköinen tontti, ihanaa kun siellä on vanhoja omenapuita ja marjapensaita jo valmiiksi.

  Voi että tuota Iines Mansikkaa ♥ Ihan tuli ikävä lapsuudenkodin Kille-kissaa joka eräänä iltana tuli metsästä, hyppäsi ikkunalaudalle ja meille se jäi.

  Paljon tsemppiä teidän taloprojektiin! Jään mielenkiinnolla seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! Joo, muutosta ja aktiviteettia on tiedossa. Vähän hirvittää, että miten kaikki sujuu, mutta eiköhän ne siitä.

   Tsemppiä myös teidän projektille! Aikamoinen homma teilläkin edessä.

   Poista
 6. Onnea, hieno juttu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!