keskiviikko 30. toukokuuta 2012

lupaavaa

Lupa-asia on liikahtanut tosi nopeasti. Kunnan rakennustarkastaja soitti viime viikolla kysyäkseen muutaman tarkentavan kysymyksen. Halusi varmistaa, että lvi-suunnitelmat on tulossa ja tarkenteli joitain juttuja. Lupasi, että lupa olisi heidän puolestaan hyväksytty perjantaina. Niin sitten tapahtuikin. Maanantaina postin seasta löytyi postiennakkoilmoitus ja vajaalla puolellatoista tonnilla saikin postista pienen kirjeen. Raju kilohinta paperille, mutta onhan päätöksetkin raskaita. Aika huimaa vauhtia. Koko prosessi kesti vain alle kaksi viikkoa. Pisteet taas Vihtiin.

Jotain negatiivistakin. Kunnan kaavoittaja miettii vastustaako vaiko puoltaako hanketta. Täältä kotoa käsin ei oikein voinut vaikuttaa asiaan paitsi telepaattisesti. Ilmeisesti kaavoittaja ei sittenkään vastusta asiaa, koska rakennustarkastaja ilmoitti tänään keskustelleensa asiasta ja jääneensä siihen käsitykseen, että sieltäpäin ei valituksia tulisi. Olisikin aika kornia jos kunnan toinen viranomainen puoltaisi juttua ja toinen ei. Asia ei kuitenkaan ollut vielä varma. Elikkäs  on tulossa jännä kaksviikkojakso kun tietysti asiasta voi tehdä valituksen kuka tahansa.

Toivottavasti kukaan ei purnaa ja pääsemme aloittamaan latoilun oikein vauhdilla. Saakohan noi luparahat takaisin jos lupaa ei tulisikaan? Ei varmaan... Ei vaan, olemme molemmat varmoja, että ensi viikon lopulla latolupa saa lainvoiman ja taas olemme yhden askeleen lähempänä valmista kotia.

Askeleita on vaan aika paljon vielä...

8 kommenttia:

 1. Lähetän täältä puoltavia telepaattisia ajatuksia sinne teidän kuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tässä tarvitaankin kaikki mahdollinen telepaattinen apu. :)

   Poista
 2. Täältä sähkötetään kans kovasti :)
  Tällä kertaa mun piti lukee "purnaa" sanaan asti, ennen ku sain varmuuden kirjoittajasta :D

  VastaaPoista
 3. Oi, voimia sinne prokkikseen :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti viimeisinä tunteina ei ilmaantunut purnaajia.. Jännityksellä odotan miten kävi ja pidän peukut pystyssä, että projekti saadaan vauhtiin :) ! Terkkuja pentulaatikolta!

  T. M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, toivotaan!! Maanantaina saadaan tietää. Jännää...

   Poista

Kiitos kommentistasi!