maanantai 3. joulukuuta 2012

pakkauspuuhissa


Pakkaaminen on alkanut. Tässä kirjat. Huokaus... Olen miettinyt kirjoista luopumista, mutta en raaski. Jotenkin ne vaan on niin ihania. Katsotaan sitten jos kirjat ovat vielä pari vuotta Latoon muuton jälkeen näissä laatikoissa.


Jiin tavarat pakattiin ja vietiin varastoon jo kesällä. Tänne Punavuoreen ei hänen tavaroistaan tullut oikeastaan muuta kuin vaatteet, partakone ja sen sellaista. Olemme vuokranneet lisää varastotilaa ja sinne on tarkoitus viedä minun omaisuuteni. Väliaikaiskotiin lähtee vain pakolliset tavarat kuten vaatteet, Hoon kamat, tehosekoitin ja vissykone. Paikka on nimittäin sisustettu ihan astioita myöden.


Jännää miten tavaroita katoaa käsittämättömästi ja toisaalta tulee tehtyä yllätyslöytöjä. Yksi suuri mysteeri jo vuosien takaa on suosikkipussilakanani häviäminen. Joskus yli 10 vuotta sitten ostin kaksi Ivana Helsingin Teltta-printtistä pussilakanaa. Ne eivät olleet niitä Luhdan valmistamia, vaan sellaisia ihanan paksusta kankaasta tehtyä ja ne tuntuivat silloin isolta investoinnilta. Toinen niistä pussilakanoista vain katosi. Taivaan tuuliin. Pesin ja kuivasin silloin lakanat kotona. Mihin siis voi kadota pussilakana jos se ei koskaan lähdeä kotoa? Luulin, että se tulisi vastaan viimeistään silloin kun muutin edellisestä asunnostani (josta se siis katosi), mutta ei. Sitä ei ole missään.

Mulla on Citterio 98 -aterimet ja olen jostain syystä säilyttänyt niiden laatikot. Eilen ladoin kaikki aterimet noihin laatikoihin muuttoa varten ja huomasin, että neljä pikkulusikkaa on kadoksissa. Mihin ne sitten ovat joutuneet? Otan joskus ihan oikeita astioita piknikille mukaan, mutta niitä varten on vanhoja aterimia ja Citterioita ei ole päästetty kämpän ulkopuolelle. Muistan jo aikaa sitten ihmetelleeni, että miten niitä pikkulusikoita tuntui olevan niin vähän, mutta en kiinnittänyt siihen sen kummempaa huomiota.

Jotain on tähän mennessä löytynytkin vaikka läheskään kaikkien kaappien sisältöä ei ole vielä pakattu. Jääkaapin yläpuolella olevaan kaappiin on tungettu kaikenlaista, josta kuitenkin näkyvissä oli kahvipaketteja, äidinmaidonvastiketta sekä talouspaperia. Niiden takaa paljastuivat nämä. En tiedä miten ne ovat sinne joutuneet kun mulla kuitenkin on ”viinikaappi” vielä erikseen. Ollaan yritetty syödä ja juoda kaapit tyhjiksi ruuasta ja juomasta, mutta näiden kanssa taitaa tulla kiire jos ne meinaa tyhjentää ennen muuttoa.


Joo, ja sori taas tää kuvien laatu...

9 kommenttia:

 1. Olin ihan varma, että lakana löytyi lusikkalaatikosta, mutta ei :) Tsemppiä pakkailuun! Älä please luovu kirjoista :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei, vaikka ihan hyvä vaihtoehto sekin olisi ollut.

   Tässä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin että joku on tullut yleisavaimilla mun asuntoon ja vienyt sen lakanan. Niin sen on ollut pakko mennä. :D

   Poista
  2. No on sit varmaan menny tarpeeseen :) ja lusikatkin!

   Poista
 2. Meillä sama homma menossa eli pakkaaminen. Lauantaina muutetaan väliaikaisen kotiin. Laitan suurimman osan laatikoista niin, että niitä ei aukasta väliaikaisessa kodissa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tsemppiä sinnekin! Mä en tajuu miten tätä tavaraa on niin paljon...

   Poista
 3. Ne tavarat lisääntyy pimeissä kaapeissa keskenään...
  mä olen hukannut lukuisia pikkulusikoita roskikseen. Epähuomiossa menevät jukurttipurkissa tms. Ja heihei, sinne meni. Useammankin kerran olen niitä sieltä pelastellut, mutta aina ei vain huomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin sen täytyy olla, että tavarat lisääntyy keskenään. :D
   Totta, että noita pikkulusikoita on aika helppo hävittää.

   Poista
 4. Tuttu tunne, meillä välikoti vaihe pian toivottovasti ohi. Eikä teilläkään varmaan kauaa kestä kun talo on jo noin pitkällä:). Iloista muuttotouhua, sillä jos ei olisi muuttoja, olisi aivan tolkuttomasti turhaa tavaraa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti ihanaa kun pääsette kohta oikeaan kotiin. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin puolen vuoden päästä me muutetaan omaan kotiin. Voi tulla vielä aika pitkäksi. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!