torstai 21. helmikuuta 2013

putkimies kerpele


Nixin edustajat kävivät pari päivää sitten Ladossa ottamassa mittoja ennen kuin keittiötilaus lähtee tehtaalle. Taas saatiin pettyä putkimieheen. Kävi ilmi, että sekä keittiön että kodinhoitohuoneen lavuaarien viemäriputket ovat väärässä paikassa. Keittiössä tämä todennäköisesti saadaan korjattua siirtämällä putkea sokkelissa mikäli kaato vain riittää.

Kodinhoitohuoneessa korjausta ei ilmeisesti voi tehdä. Tämä tarkoittaa sitä, että kaapiston sivuun tarkoitettu kolo silityslaudalle joudutaan hylkäämään. Tämäkös ärsyttää.

Putkimiehen kanssa ei TÄSTÄ mokasta olla vielä puhuttu, mutta eiköhän sieltä selityksiä löydy. Ne eivät siltä kaverilta lopu. Jurppii todella tämän kaverin asenne. Ei voida luottaa siihen, että tyyppi on paikalla silloin kun lupaa ja hoitaa asiat määräaikoihin mennessä tai että hoitaa ne oikein. Kaikkeen tietenkin löytyy aina selitys ja vika on aina jossain muualla kuin hänen putiikkinsa toiminnassa. Kaikenlaisia pienempiä ja isompia mokia ja viivästyksiä on putkimiehelle tapahtunut. Kaikista emme ole täällä blogissa viitsineet mainita. Osa jutuista on toiminut ihan ok, mutta se ei riitä kun olettaa, että kaikki menee ok.

Onneksi Jii hoitaa keskustelut putkimiehen kanssa...
Kuva lainattu www.tietoviikko.fi

Putkimies on ollut tähän mennessä ainoa toimija, johon ollaan oltu pettyneitä. Toivotaan, että myös jää ainoaksi. Harmittaa tietenkin sekin, että ei tajuttu paremmin katsoa perään. Oltiin niin sinisilmäisiä, että luultiin, että ammattimiehen työhön voi luottaa.

15 kommenttia:

 1. Putkimiehistä aina puhutaan ei niin maireaan sävyyn ja pakko munkin on siihen lauluun yhtyä. Meillä on nyt käynyt kolme eri virittäjää, jotka, no, ovat lopulta saaneet homman tehtyä. Toinen paikkas ekaa ja kolmas tuuras toista... Nyt sitten kylppäriremontin yhteydessä paikalla pyörinyt kylppärifirman putkimies tuntuu olevan ihan eri maasta - hyvässä mielessä! Valitettavan harvassa tuntuvat olevan nuo.

  Voi hitsi tuo kodarin putkien virhelaittoa. Kyllä ärsyttäis muakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoo, että vihdoin saitte hyvän putkimiehen!
   Mä oon ihan varma, että niitä ympäri maata on, mutta mistä ihmeestä ne löytä?!?

   Poista
 2. Meillä myös putkifirma oli ainut, joka petti odotukset. Me irtisanottiin eka firma kesken projektin ja vaihdettiin tekijää, kun meni luotto (lähinnä hinnoittelun takia; meillä taitaa olla kullatut viemäriputket alapohjassa hintojen perusteella).

  Uskon, että tuollainen harmittaa, ja varsinkin, jos kiintokalustesuunnitelmia joutuu nyt muuttamaan mokien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on ollut tosi lähellä pari kertaa, että pistetään putkari pihalle, mutta sitten ei kuitenkaan olla koska aikataulut olisivat menneet pahasti pieleen jos olisi pitänyt uutta putkimiestä lähteä metsästämään. Taas kerran tuli huomattua, että jos heti alussa tuntuu siltä, että homma ei toimi niin pitäisi heti tehdä asialle jotain eikä jäädä odottamaan isompia pettymyksiä.

   Poista
 3. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!! *repii hiuksiaan* Vaihtoon sanon minä!!! Ja nimiä kehiin, niin ettei kukaan enää osta häneltä mitään palveluja!! *kiroilee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vaihtoon se on meinannut lähteäkin, mutta ollaan pelätty hommien turhaa myöhästymistä ja sitä että mennäänkö vaihdossa ojasta allikkoon.

   Katotaan sitä nimen julkasemista sitten kun ollaan saatu lvi-hommat pakettiin ja loppulasku käteen... ;)

   Poista
 4. Yhdyn tähän putkimiesparjaukseen täysin rinnoin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan putkimiehet... Ilman ei voi olla, mutta ei niitten kanssa toimiakaan voi.

   Poista
 5. Hei
  Löysin tämmöisen osoitteen jossa pääsee arvostelemaan eri yrityksiä
  http://www.osuma.fi/
  T Porvoon Ladon Rakennuttajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin käydä tutkimassa tuota saittia.
   Tsemppiä teidän projektiin? Missä vaiheessa meette?

   Poista
 6. ei ne mitään herkkua oo ne putkirunkkauksetkaan, ymmärrän jos välillä petytte tuollaiseen pyllyilyyn ja kyllä sitä kaikenlaista putkenvääntäjää löytyykin mutta voihan sen tehdä itsekkin jos paremmin osaa. t:putkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teenkin. Yhden k-pää putkimiehen ryyppykierteen ansiosta minulla on kaikki alan työkalut. Jätkä mokas perusteellisesti tekemällä mm. kuivakäymälän, ts. WC:n pytyn ilman vettä. Onneksi huomasin ennen lattian valua ja sain asian korjattua. Tästä herra putkiherra otti herneen nenään ja lähti hoidattamaan klyyvariaan ruotsin laivalle. Risteily meni muutaman kuukauden pituiseksi - ilmeisesti, ainakaan putkiherraa ei nähty sen koommin työmaalla.

   Ei siinä mitään - kolvi käteen vie. Kapillaarijuotto on yllättävän helppoa silloin, kun asumisen ja asunnottomuuden välissä on vain putkitöitä. Pakko opettaa.

   Ja juman käkkylät! Yksikään minun karveistani ei koeponnistaessa vuotanut. Isoherra putkiherran voitin siten nolla viisi.

   Sen jälkeen yksikään putkihinkkari ei ole käynyt meikäläisen rakennuksilla.

   Poista
  2. Vau! Kateeks käy, että sulta löytyi niin paljon osaamista, että ryhdyit itse tuumasta toimeen! Meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin yrittää tulla ammattilaisten kanssa toimeen.

   Poista
 7. Kiva, että vakuutus ei korvaa niitä sinun harrastejuotoksiasi, jos ne vuotaa joskus. Kiva siinä sitten selitellä ylimielisenä, että minähän nämä itse yritin tehdä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!