keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

kotilato 1 vee

Tasan vuosi sitten teimme ensimmäisen postauksen tähän blogiin. Onpas aika mennyt nopeasti! Rakennusprojektin alussa tuntui siltä, että Ladon valmistuminen kestää ikuisuuden. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että loppu alkaa häämöttää ja kiire tuppaa tulemaan kun kaikkia päätöksiä ja sitä myötä tarvikehankintoja ei ole vieläkään tehty. 

Kirjoitan lisää aikataulusta ja kokonaistilanteesta pikapuoliin.

Blogin pääasiallinen tarkoitus oli dokumentoida meille itsellemme projektin kulku. On ollut kiva huomata, että blogilla on myös lukijoita ja se onkin lisännyt kirjoittamisen mielekkyyttä. Varsinkin kommentteja ja viestejä on ollut mukava lukea. Niistä on ollut meille myös paljon apua. Kiitos teille lukijat!


12 kommenttia:

 1. Onnea Ladolle ja voimia teille loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 2. Onnea :) sekä synttäreistä, kuin loppukiireistäkin, niihin myös osanottoni :D

  Mäkin muistan kun aloitin ensin raksaprojektin alussa leikkailemaan kuvia lehdistä talteen, ideoiden muistiinpanoa varten. Niiden säilyttäminen oli jotenkin kuitenkin epäkäytännöllistä, jonka jälkeen aloin kasaamaan kansiota netistä löytämille kivoille ideakuville. Sekään ei tuntunut kuitenkaan pidemmän päälle hyvältä idealta, joten aloin laittamaan niitä kuvia ajatusten kera blogiin, ja tälleen on kyllä kiva pyöritellä suunnitelmia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Joo, on tosiaan kiva pyöritellä täällä ajatuksia kun niihin saa yleensä vielä vastakaikuakin. Olemme saaneet monia hyviä vinkkejä kommentoijilta.

   Poista
 3. Onnea!! Voi että olette jo loppusuoralla:) Ja tämä antaa muillle toivoa, että talon rakentaminen ei olekaan ikuisuusprojekti..tsemppiä ja uusia postauksia odotellen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Loppusuoralla ollaan, mutta kyllä tässä vielä kunnon loppukiri ja -tsemppi tarvitaan, että saadan projekti finaaliin. :)

   Poista
 4. Aika tosiaan menee nopeasti. Löysimme bloginne heti sen alkumetreillä (etsiskelimme tietoa Kannustalon Ladosta) ja projektianne on tullut seurattua siitä asti. Ensi keväänä olemme toivottavasti samassa tulanteessa :)

  Onnea vielä 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kiva kun ootte pysyneet meidän mukana.
   Onnea teidän projektiin!

   Poista
 5. Onnea merkkipäivän johdosta :) !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!