tiistai 2. heinäkuuta 2013

meillä on vessanpönttö

Meillä on vessanpönttö, tai itse asiassa kolme. Jei! Pönttöonnea oli tarkoitus jakaa jo viime viikolla, mutta aika loppui kesken ennen lomamatkaa. Reissu tuli raksaprojektin kannalta erittäin huonoon aikaan, mutta olimme varanneet lennot jo alkukeväästä, silloin kuin kuvittelimme, että kesäkuun lopussa asumme jo Ladossa.

 

Vaikka vähän harmitti lähteä matkaan kun raksalla oli kaikki niin vaiheessa ja putkimiehiäkin olisi pitänyt olla vahtimassa, niin sitten reissun päällä ei enää harmittanutkaan. Matkan varsinainen syy oli jo 16. kertaa järjestettävä tyttöjenpäivä. Tällä kertaa se oli Euroopan eteläisimmässä paikassa Tarifassa. Jiikin pääsi reissuun mukaan, vaikka itse tyttöjenpäivää viettämään miehiä ei tietenkään huolittu. Tällä matkalla tsekattiin myös Malaga, Gibraltar sekä rakkaiden ystävien kotikaupunki La Linea. Kaikki uusia kohteita meille. Mikä tärkeintä mukana reissussa oli joukko ihania ystäviä, joista osaa emme olleet tavanneet vuosiin ja muitakin tulee nähtyä aivan liian harvoin.


Mutta, takaisin pönttöihin. Juhannusaattona juuri ennen rautakaupan sulkemisaikaa olimme vessanpönttöostoksilla sillä olimme edellisenä iltana kuulleet, että putkimies ja kumppanit pitävät lomaa koko heinäkuun. Jollei wc-istuimia asennettaisi kesäkuun viimeisellä viikolla, tapahtuisi se vasta elokuussa.

Valikkoima oli mitä oli, mutta joka tapauksessa en olisi saanut haluamiani pönttöjä. Siinä vaiheessa kun viime talvena kerroin, että meille tulee seinää kiinnitettävät wc-istuimet, ilmoitettiin minulle, että se ei enää ole mahdollista. Innostus istuimien valintaan tyrehtyi siinä ja lopputuloksena siis kovalla kiirellä paikallisesta pienehköstä rautakaupausta hommatut Ido Sevenit.

Tänään kotimatkalla jännättiin oliko putkimies ennen lomalle lähtöään myös kytkenyt jäteveden puhditusjärjestelmän käyttöön niin, että pönttöjä voi myös käyttää. Ajettiin lentokentältä suoraan raksalle. Yllätys, yllätys, puhdistusjärjestelmää ei oltu kytketty päälle.

4 kommenttia:

  1. Kivannäköinen tuo iso lattialaatta kylppärissänne ja voi miten kutsuvalta meri näyttää lomakuvassa :)

    VastaaPoista
  2. Komeat maisemat! Alempaan kuvaan viitaten siis. Mutta hieno on pönttökin ;) .

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!