torstai 20. kesäkuuta 2013

testiajo nelivedolla

Tänään pääsi pikku-Hookin katsomaan raksalle miten uusi koti edistyy. Aikaisemmilla vierailukerroilla on Hoo joutunut istumaan tiukasti rattaissa tai sylissä eikä lattialle ole ollut asiaa koska sieltä on voinut löytyä vaikka mitä vaarallista.
 
Yläkerta on kuitenkin nyt siinä kunnossa, että Hookin pääsi lautalattiaa testaamaan. Nelivedolla mentiin päästä päähän useamman kerran. Välillä tutkittiin oksankohtia. Ja oli hauskaa!
 
 
 
Lattia on talvehtinut levyjen alla ja näyttäisi olevan edelleen hyvässä kunnossa. Rakoja lautojen väliin ei siis ole ilmaantunut. Seuraavaksi jännitetäänkin kuinka käy kun lattialämmitys laitetaan päälle.
 
Viimeisimmän suunnitelman mukaan yläkerran lattia oli tarkoitus maalata valkoisella Betoluxilla, mutta tänään lattiaa katsoessani tulin toisiin aatoksiin. Siitä taitaa kuitenkin tulla kuultovalkea.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää meno :) Löysin sattumalta blogisi, kun etsin Lato-tarinoita. Meillä Ladon tilaus ajankohtainen lähiviikkoina (toivottavasti). Olisin halunnut kysyä, että oletteko käyttäneet Kannustalon edustajaa valitessanne urakoitsijoita, vai löytäneet ne itse? Meidän tietotaito rakentamisesta on nolla, joten joudumme teettämään lähes kaikki työt. Kannustalon häiskä vakuutti meidät omalla osaamisellaan, ja lupasi olla projektissa mukana alusta loppuun "avaimet käteen" periaatteella (vaikka kyseessä räätälöity tuote). Onko teillä (tai muilla) kokemusta moisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne. Me olemme itse hankkineet kaikki urakoitsijat. Osa valinnoista on ollut onnistuneita ja osa ei. Päädyimme hankkimaan urakoitsijat itse koska oletimme näin saavamme hommat hoidettua edullisemmin kuin kokonaispakettina.

   Jos oma tietämys on heikkoa niin todella kannattaa satsata osaavaan ja innokkaaseen vastaavaan mestariin. Kannattaa myös liittyä Facebookin Raksakimppa Uusimaahan (muillakin alueilla omat ryhmänsä). Sieltä saa vinkkejä ja kokemuksia eri urakoitsijoista jos päätyy kaikki itse hommaamaan.

   Poista
 2. Voi että, no nyt on kivaa kun toinen pääsee liikkumaan:)
  Olette jo loppusuoralla?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika loppusuoralla ollaan. Vaikka onhan tota tekemistä vielä aikalailla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!