lauantai 8. kesäkuuta 2013

maali pinnassa

Lato on saanut maalia pintaansa. Väriksi valitsimme tummanharmaan, lähes mustan. Tosin kun tuota väriä auringonvalossa katselin näytti se mielestäni ruskealta. Apua! Pitää toivoa kun maali kuivuu niin se näyttää siltä kuin pitää.Ikkunaluukut ovat vielä maalaamatta. Maali on hankittu ja se on vaaleampi harmaa kuin se millä talo muuten on maalattu. Sekin väri on alkanut arveluttamaan. Olisiko sittenkin pitänyt maalata luukut samalla värillä kuin muukin talo? Maalataan ne nyt kuitenkin jo hankitulla värillä ja ehkä sitten ensi kesänä uusi maalausurakka. ;)

Kuten kuvasta näkyy, luukut ovat aika kierot, joten joudumme odottelemaan uusia luukkuja ennen kuin niitä päästään maalaamaan.

13 kommenttia:

 1. No on se hieno vaan. Itse oisin varmasti laittanut luukutkin samalla värillä kuin talo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siltä mustakin nyt tuntuu, mutta saahan ne sitten uudestaan maalattua jos se vaaleampi harmaa tuntuu huonolta.

   Poista
 2. Komea Lato! Maalasitteko kuultomaalilla vai ihan peittävällä? Vaaleampi väri luukuissa voi olla ihan hyväkin juttu. Kokeilkaa ainakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan peittävällä maalilla maalattiin. Vaaleampia luukkuja kokeillaan kun se maalikin on hankittu. Ainahan voi maalata uudestaan (jos saa aikaiseksi...) jos ei tykkää.

   Poista
 3. Olin jostain syystä kuvitellut, että teidän ladosta tulee valkoinen? Musta on kyllä rohkea ja näyttävä valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisko mielikuva johtua siitä, että täällä on näkynyt Lato vaaleana koska siinä oli jo Kannustalolta saapuessa vaalea pohjamaali. Meillä ei missään vaiheessa ole ollut ajatuksena tehdä siitä valkoista.

   Poista
 4. Hi,

  Love the colour choice. We are also planning to paint our barn the same colour!. I think the shutter doors would give a nice contrast if a shade lighter providing you keep any accessories on the exterior of the barn simple. Such as exterior lights otherwise may impact on the simplicity of the barn. You can always paint them again if you are not satisfied. Look forward to seeing more pics!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Amandaha!

   We haven't picked the exterior lights yet, but they'll definately be simple.

   Poista
 5. Lohdutuksen sanana sanottakoon, että omassa hirsitalossamme tummanharmaa väri näytti ensin ruskealta, mutta muuttui harmaaksi ennenkuin ahdistus kasvoi sietämättömäksi. :) Aivan ihana tuo Lato muuten. Olisi varmaan ollut meidänkin valintamme, ellemme olisi halunnut massiivihirttä.

  Tsemppiä loppukiriin!

  - Paula

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! Sellainen vinkki, että väriä kannattaa arvioida lopullisesti sen jälkeen kun on nähnyt talon kaikkina vuodenaikoina ja tämän myötä kaikenlaisissa valaistuksissa.. Tsemppiä raksatouhuihin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!