maanantai 3. kesäkuuta 2013

säläshoppailua


Mihin tää aika oikein menee? En ole edes suosikkiblogejani ehtinyt lukemaan pitkään aikaan. Olen viime aikoina sammunut yhdeksän maissa illalla ja tuntuu, että aika ei enää riitä mihinkään. Kaipa tää kuumuuskin vie voimia. Täällä meidän väliaikaisasunnossa on todella kuuma!

Lauantaina kävin pikku-Hoon kanssa lounastelemassa Helsingissä kavereiden kanssa sillä aikaa kun Jii raatoi raksalla. Samalla tuli käytyä juuri avatussa Granitissa. Ja olipa tosiaan ihana paikka! Vaikka olen luvannut, että ennen muuttoa en mitään ylimääräistä osta niin tulipahan tuokin lupaus taas rikottua. Pitihän avajaistarjoukset käyttää hyväksi. Mukaan tarttui tankoja, yöpöydät sekä muuta pientä. Perobassakin tuli käytyä ja sieltäkään en päässyt tyhjin käsin lähtemään. Laittelen näistä löydöistä kuvia myöhemmin kun tavarat löytävät paikkansa Ladosta. Tässä pari kuvaa Granitin omilta sivuilta.
 
 
Ostin kaksi kappaletta oikealla alhaalla näkyviä hyllyjä. Niistä tulee meidän yöpöydät. Tai ainakin toisesta tulee. Olisi kivempaa jos yöpöydät eivät olisi identtisiä. Tosin niinkin voisi tehdä, että asentaa hyllyt eri päin (pysty- ja vaakasuoraan). Ne ehkä saavat vielä mustan maalin pintaansa ennen käyttöönottoa.
 
 
Vasemmalla ylhäällä näkyy ns. liitutaulutarroja. Ostin 5 kappaleen satsin A4-kokoa olevia tarroja. Lisäksi ostin valkoisen tussin, jolla voi näihin kirjoitella. Tussin saa pois märällä rätillä pyyhkimällä. Kätevää! Nämä tarrat todennäköisesti löytävät paikkansa Ladon keittiöstä.
Harmikseni en löytänyt Granitin sivuilta kuvia niistä tangoista, jotka ostin. Ne on tehty vanhoista putkista (tai siltä ne näyttää, tosin todennäköisesti ovat ihan uudistuotantoa) ja on tosi mageet! Mustat nekin. Niitä saa myös valkoisina ja hopeanvärisinä.

4 kommenttia:

 1. Äh, ne putket mä unohdin eikä osuneet silmään kun Granitissa kävin. No, pitää yrittää muistaa ensi kerralla. Tänään olen aamun käyttänyt makkari-inspiraatioon ja melkein olikin päässä valmista. Peltijakkarat ajattelin yöpöydiksi, mutta voisikin olla kiva jos toinen olisi tuollainen laatikko... Kiitti ideasta :)

  VastaaPoista
 2. Onpas kivoja ideoita! Täytyypäs lähteä itsekin kuikuilemaan Granitin sivuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä itse liikkeessäkin jos mahdollista. Mun mielestä tuolla nettisivuilla ei oo läheskään kaikki tuotteita, joita kivijalkakaupasta löytyi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!