maanantai 23. huhtikuuta 2012

esisopimus


Tänään kävimme allekirjoittamassa tonttikaupan esisopimuksen. Tonttimme (kai sitä voi jo meidän tontiksi kutsua) on siis Vihdissä haja-asutusalueella ja kokoa sillä on noin 1,8 hehtaaria. Koko alaa ei voi hyötykäyttää sillä osa siitä on rinnettä. Käyttökelpoista tilaa tontilla on kuitenkin niin runsaasti, että ensimmäinen päänvaiva on se mihin ja miten päin talo tontille rakennetaan. Olemme käyneet tontilla useaan otteeseen mallailemassa talon paikkaa, mutta edelleenkään emme ole täysin varmoja siitä mikä olisi sille paras paikka.

Tontille on haettu rakennuslupaa jo vuonna 1990 ja se on edelleen voimassa. Rakennuslupa on kuitenkin niin vanha ja vääränlaiselle talolle, että joudumme hakemaan kokonaan uutta lupaa. Jii on soitellut pariin otteeseen Vihdin kuntaan ja uuden rakennusluvan saaminen ei pitäisi olla ongelma. Jos lupa meiltä kuitenkin syystä tai toisesta evätään, ei lopullista tonttikauppaa tehdä ja esisopimus raukeaa.

Kaupanvahvistajan palkkio oli tämän projektin ensimmäinen, ja todennäköisesti pienin, kuluerä. Tästä se sitten oikeasti alkaa…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!