torstai 19. huhtikuuta 2012

finnish design shop

Finnish design shopissa on vielä tänään torstaina kaikki tuotteet -20%. Olen jo vuosia haaveillut Bojesenin apinasta, mutta en ole keksinyt tarpeeksi hyvää tekosyytä sen hankkimiseen. Joku aikaa sitten keksin, että pikku-Hoo on loistava syy apinan kotiuttamiseen. Se voisi olla Hoolle vähän niin kuin lahja syntymän kunniaksi. Nythän se kannattaisi tilata kun saisi tuon alennuksen, mutta uskaltaako sitä näin etukäteen hommata vai tuottaako se huonoa onnea?

Emme ole mitään vauvakamaa vielä hankkineet. Itseäni vauvahankintojen tekeminen vähän jännittää kun mieleen hiipii ajatuksia, että jos kuitenkin joku menee pieleen. Tosin viime viikolla kotiutin H&M:stä kolme pientä vaatetta, sillä olin äitiysfarkkuja ostaessani saanut 10 euron alesetelin ja pitihän se johonkin käyttää.

Niin ja tosiaan toissaviikonloppuna ostin pienen paidan Lohjan keskuskirppikseltä (vai mikä sen paikan nimi nyt oli). Todetakseni sitten autossa, että se oli tarkoitettu kolmivuotiaille. Noh, toivottavasti se löytyy jostain kaapin pohjalta kun Hoo on kolme.

3 kommenttia:

  1. hurjan hauska Habina Hoolle! :)

    VastaaPoista
  2. Teillehän tulee pian kiire kaikkien hankintojen kanssa :) Nimimerkki Voi ne syntyä etuajassakin ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, kai sitä pitää pikkuhiljaa hommaamaan jotain. Ei kyllä olla selvitetty sitäkään, että mitä sitä ihan ehdottomasti tarvitsee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!